DTE en de AH Sportactie

Dit najaar heeft Duikteam Eindhoven voor het eerst meegedaan aan de AH Sportactie. Acht enthousiastelingen kwamen een proefduik maken bij ons.

In overleg met de instructeurs waren er twee avonden geselecteerd waarop proefduiken gemaakt konden worden. En die zaten allebei helemaal vol! Mooi om te zien dat er zoveel nieuwsgierigheid is naar onze mooie sport.

Alle deelnemers waren ontzettend enthousiast en we kregen toffe recensies op de website van de sportactie. Een van de proefduikers schreef: “Eigenlijk was het net eens zo’n serieuze beslissing, maar het leek ons wel leuk onderwater ademen en een beetje rondzwemmen. (…) Eenmaal in het water bleek het ontzettend gaaf en we zijn aan het onderzoeken of we kunnen blijven duiken.” Hoe mooi is dat!

Het had natuurlijk mooi geweest als het ook meteen acht nieuwe leden had opgeleverd, dat is niet gebeurd. Dat was voor de meeste deelnemers nog een stap te vroeg. Maar we hebben er zéker acht ambassadeurs bij voor de sport én voor onze vereniging.

Het waren twee heel gezellige avonden, waar we ons als club heel goed hebben neergezet. Iedereen die daar zijn steentje aan heeft bijgedragen: ontzettend bedankt!