Van de bestuurstafel

Met in deze editie nieuws over onder meer de afwikkeling van het vorige jaar en hoe gaan we verder met alle covid-maatregelen? Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit stukje, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden!

Financiële jaarrekening en jaarverslag van de secretaris
Zoals jullie weten hebben we als vereniging besloten om onze ALV uit te stellen tot een moment waarop we hopelijk weer met z’n allen bij elkaar kunnen komen. Maar ondertussen lopen een aantal zaken wel gewoon door. Zo maakt onze penningmeester Ingrid gewoon een financiële jaarrekening en secretaris Peter maakt een jaarverslag over het afgelopen jaar. Die moeten normaal gezien binnen acht weken na afloop van het jaar afgerond worden. Op dit moment dus nog geen ALV om die stukken op te presenteren, in plaats daarvan zullen ze uiterlijk eind februari worden rondgestuurd aan alle leden.

Covid-maatregelen
Het is onduidelijk hoe lang we nog aan precies welke maatregelen vastzitten. Voorlopig lijkt te zwembad gesloten te blijven. Dat is niet alleen heel vervelend voor iedereen die graag wat baantjes was komen trekken, het is ook erg onhandig voor de opleidingen. Met name de 1*-opleiding dient een aantal zwembadsessies te hebben gehad, voordat de cursisten het buitenwater in kunnen. Daarom bekijken we of we op het moment dat het zwembad weer open gaat, wat extra momenten kunnen boeken om de 1* opleiding door te kunnen laten gaan.

Daarnaast hebben we een paar plannetjes gesmeed voor nog wat extra online activiteiten. Onder meer een borrel met een inleiding over grotduiken staat gepland. En er komt een webinar over wrakduiken aan. Heb je ook nog een leuk idee? Laat het weten!

Charlotte stopt als commissielid
Na heel wat jaren van grote inzet, heeft Charlotte aangegeven even een stapje terug te willen doen in haar activiteiten voor de vereniging. Ze legt haar commissietaken daarom neer. Voor een aantal commissies zijn we daarom op zoek naar vers bloed! Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de club? Laat van je horen!

En natuurlijk vanaf deze plek nogmaals grote dank aan Charlotte voor alle inzet van de afgelopen jaren! Topper!

Opzeggingen
Een drietal leden heeft de afgelopen periode afscheid genomen van de club: Tessa, Suzan en Thomas hebben hun lidmaatschap opgezegd. Jammer om jullie te zien gaan, maar wie weet tot weer-ziens!