Aftellen naar het Lustrumjaar: ontwerp ons logo!

Het aftellen is begonnen! In 2024 is het 45 jaar geleden dat Duikteam Eindoven is opgericht en gaan we ons 9de lustrum vieren!!

De lustrumcommissie is gestart met brainstormen en de eerste plannen worden gesmeed. We willen er een feestelijk jubileumjaar van maken. Maar voordat het nieuwe jaar gaat starten hebben we jullie hulp en creativiteit nu al nodig. Het zou toch mooi zijn als we voor het 9de lustrum een uniek ontwerp / embleem hebben dat we kunnen laten terugkomen op de website, goodies en/of kleding. De 45 jaar staat voor saffier met saffierblauw. Hoe goed past dit bij DTE.

Heb je een goed idee voor een leuk en uniek ontwerp stuur dit in naar de lustrumcommissie voor 30 november 2023 via emailadres: lustrum@duikteameindhoven.nl. Als je minder goed kunt ontwerpen is het ook prima om een schets met omschrijving aan te dragen.

Tijdens de nieuwjaarsborrel en -duik wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt.  De winnaar krijgt, naast de eeuwige roem, een uniek exemplaar van zijn eigen ontwerp.

We kijken uit naar de inzendingen!

Namens de lustrumcommissieleden,

Carmen, Janneke, Kathalijne, Koen, Lauren, Robert, Ron en Simon