Specialty Onderwaterbiologie

Datum en tijd: 20 apr 2018 - 20:00
Adres: ,


Beste duikers!

Tijdens het binnenweekend in Bruinisse is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de specialisatie Onderwater Biologie. Als je altijd al eens meer hebt willen weten over het onderwaterleven dat je zoal tegenkomt tijdens je duiken, dan is dit een specialty om niet te missen! Of het nu gaat om vissen, kreeften of slakjes, wieren of sponzen: straks heeft de onderwaterwereld geen geheimen meer voor jou!

Zin in? Mooi!

Je moet er wel wat voor doen:

Deze specialisatie zal een flink deel van je duikweekend in beslag nemen. Het praktijkgedeelte bestaat uit een aantal duiken waar je aan deel zult nemen en daar tussendoor wordt op verschillende momenten ook theorie behandeld. Er komen twee instructeurs langs om hun kennis met ons te delen, dus we verwachten van degenen die zich hiervoor inschrijven wel dat ze er ook voor gaan!

Benodigdheden:

  • Instapniveau is 1* brevet
  • Je duikuitrusting
  • Als je een vergrootglas of onderwater(foto)camera hebt, is het fijn als je die meeneemt

Kosten en betaling:

Je moet ingelogd zijn om de kosten en betaalgegevens te kunnen zien.

Bij tien inschrijvingen (of meer natuurlijk!) kan de specialisatie doorgaan. Dus schrijf je vooral snel in, want het wordt superleuk!!

LET OP: inschrijven voor deze specialty betekent niet dat je je automatisch voor het duikweekend hebt opgegeven! Voor het duikweekend moet je je apart inschrijven en dat kan hier.

 

 

Let op, je moet inloggen om in te kunnen schrijven!
Klik hier om in te loggen