Uit de bestuursvergadering

Uit de bestuursvergadering komt dit keer nieuws over twee nieuwe zwembadleden, een mogelijke samenwerking met Decathlon, de zwembadavonden en de uitnodiging voor de ALV. Heb je vragen over dit stukje? Aarzel niet om een van de bestuursleden aan te spreken!

Nieuwe zwembadleden

We verwelkomen Fons en Henk als nieuwe zwembadleden! De officiële titel is ‘begunstiger’ of  ‘vriend van club’, maar in de praktijk vinden we het vooral heel erg leuk dat er weer twee zwemmers/snorkelaars bijkomen op de woensdagavond. Zowel Henk als Fons zijn oude bekenden, welkom terug heren!

Decathlon

We zijn druk bezig met een mogelijke samenwerking met Decathlon in Best. Die sportzaak verkoopt tegenwoordig ook duikspullen en wil naar aanleiding daarvan graag de samenwerking aan gaan met een aantal duikverenigingen. Hopelijk levert het ons enthousiaste nieuwe duikers op! Maar we zijn  niet de enige club die zo’n samenwerking wel ziet zitten. Dus hierover hopelijk later meer.

Zwembadavonden

Omdat het voor de meesten onduidelijk was welke avond van de maand we nou precies langer van het bad gebruik mochten maken, omdat het vervolgens dus eigenlijk nooit gebeurde en om de kosten te drukken, hebben we besloten de ‘lange zwembadavond’ te schrappen.

ALV

Hij komt er weer aan: de Algemene Leden Vergadering. Zet maar vast in je agenda: dinsdag 12 februari. Dan is iedereen van harte uitgenodigd. Dit is vast een heads up, want natuurlijk volgt er nog een officiële uitnodiging.