Uit de bestuursvergadering

Over de evaluatie van de introavond, een opzegging, ’t Zuth en het archief van de secretaris. Heb je vragen over dit stukje, of anderszins op- of aanmerkingen? Aarzel niet een van de bestuursleden aan te spreken!

Introavond

Mensen laten ervaren hoe heerlijk en fantastisch de duiksport is, dat was de inzet van de introductieavond dit jaar. Eerder deze maand hebben we die gehouden, mét introduik dit keer. Wat een enthousiasme! Alle proefduikers kwamen blij uit het water en hebben vanuit de club foto’s en een filmpje van hun avontuur gekregen als aandenken.

En daarnaast hebben we ook al vier deelnemers aan de eerste proefduik van de AH-sportactie in het water gehad. Volgende maand staat er nog een op het programma en ook die is al volgeboekt. Ook daar erg toffe reacties: “Onverwachts ontzettend gaaf!” noemde een van onze deelnemers het in een recensie op internet. Mooie reclame voor onze vereniging!

Opzegging

Hij was al ontzettend lang lid van de club, zij het de laatste jaren niet meer actief als duiker: Fons heeft onlangs zijn lidmaatschap bij DTE opgezegd. Het is begrijpelijk en aan alle moois komt ook een eind, toch is het jammer om na ruim dertig jaar een lidmaatschap te moeten beëindigen. Vanaf deze plek alle goeds gewenst!

’t Zuth

Vanuit de trainersvergadering kwam de vraag of we komend buitenseizoen (jaja, je kunt er maar op tijd bij zijn!) niet weer eens ’t Zuth als backup locatie kunnen instellen, voor wanneer er blauwalg geconstateerd wordt bij ons ‘huisrif’ Gat van Waalre. Dat kan. Voor ’t Zuth geldt wel dat gecoördineerd dient te worden wanneer we er duiken als we dat met de club willen doen. Meer informatie over hoe dat in zijn werk gaat, volgt wanneer het buitenseizoen weer begint.

Archief secretaris

Tenlotte nog een update uit de AVG-categorie: Onze secretaris heeft een goed deel van zijn papieren archief door de versnipperaar gehaald: alleen wat volgens de AVG-wetgeving noodzakelijk is, is behouden gebleven.