Zwoele ZomerAvonden weekend – 30 juni t/m 2 juli

Nu de dagen lang zijn en de zomer alweer bijna voor de deur staat, is het weer tijd voor ons traditionele Zwoele ZomerAvonden Weekend. Zoals jullie al eerder in de jaarplanning hebben kunnen zien, vindt dit weekend plaats van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli.

We hebben er dit jaar voor gekozen dit weekend te gaan kamperen op Zuid Beveland zodat we weer eens de stekken aan die kant van de Oosterschelde kunnen (her)ontdekken. Uit het verleden weten we dat we hier prachtige duiken kunnen maken. Het duikprogramma zal later op de website geplaatst worden.

De kosten voor de camping zijn voor eigen rekening. Meldt bij aankomst wel even dat je bij DTE hoort, je wordt dan doorverwezen naar het DTE-veldje. Deze plaatsen zijn al voor ons gereserveerd.

Tijdens het weekend zal het ontbijt door de Evenementencommissie verzorgd worden. Daarnaast zal op zaterdagavond (als het weer het toelaat) een BBQ worden gehouden (zoek je BBQ dus maar vast op). De eigen bijdrage voor het weekend is 10 euro per volwassene en 5 euro voor kinderen (5-15 jaar).

We hopen dat jullie zin hebben om op het duikweekend te komen!
Schrijf je dan in voor 23 juni via evenementen.

Groetjes en tot op het duikweekend!!!

De EC