Cursus digitale onderwaterfotografie Duikteam Eindhoven

CrabInhoud van de cursus onderwaterfotografie

Is fotograferen je passie en denk je er wel eens over na om deze hobby ook onderwater te beoefenen? Dan is de specialisatie digitale onderwaterfotografie wellicht iets voor jou! Deze cursus is speciaal bedoeld voor hen die de eerste stappen op het gebied van onderwaterfotografie gaan zetten. Er is een theoriedeel en een praktijkdeel.

Belangstellingsregistratie

Leden van Duikteam Eindhoven met belangstelling voor de cursus Digitale Onderwaterfotografie kunnen zich hier inschrijven. Bij voldoende belangstelling wordt deze NOB specialty in 2015 georganiseerd. De cursus staat open voor alle gebrevetteerde leden van Duikteam Eindhoven, maar voldoende duikervaring (2*) wordt aanbevolen. Deze NOB specialty behelst zowel theorie als praktijk modules.

Noot van de redactie

Vorige week is er een al bericht verstuurd, maar toen was de registratie op de website nog niet gereed en kon je je opgeven bij Peter via de mail. Voor de mensen die zich al via de mail hebben opgegeven, kunnen zich alsnog opgeven via de inschrijving op de website. Excuus voor het ongemak.

[fb_like url=”” style=”standard” font=”arial” action=”like” width=”450″ height=”30″ position=”none”]