Animocheck extra event

De koelkast moet leeg

Ruim voordat het Gat van Waalre dichtvriest gaan we alweer naar binnen. 14 september is onze laatste clubavond in het GvW; daarna kunnen we weer aanschuiven in het bubbelbad van het PvdH-zwemstadion.

Deze afsluiting willen we naast het gebruikelijke drankje aankleden, maar we weten als bestuur niet of er wel voldoende animo voor is. Ook zijn we als bestuur benieuwd naar voorstellen hoe we deze avond kunnen invullen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Bonte Avond, BBQ, fotoavond, filmavond, etc.. We schatten in dat de eigen bijdrage voor dit event €10-15 zal zijn. We gaan er ook van uit dat er eerst nog een duik gemaakt wordt. Maar dat mag geen probleem zijn: als je om 20.00u in het water ligt, zou je omstreeks 21.00 al kunnen snavelen en je eerste drankje kunnen wegtikken.

Mocht je interesse hebben laat hier dan voor 2 september weten met hoeveel mensen je wilt komen en welke suggestie je hebt voor de invulling van deze avond. Aansluitend openen we een inschrijving waarin je dan definitief kan inschrijven.