Wat. Een. Weekend!

Nu onze duikuitrustingen weer zijn uitgespoeld en slaapachterstanden enigszins zijn ingehaald, is er tijd om terug te blikken op een meer dan geslaagd binnenweekend, bij Klaverweide. Want wat wás het weer een feest! 🙂

Met natuurlijk schitterende duiken. Mooie nachtduiken bijvoorbeeld op vrijdag- en zaterdagavond met onder meer palingen, grote zeenaalden en enorme kreeften. Maar ook de andere duiken bleken meer dan de moeite waard: verschillende verhalen over sepiola’s, bijzondere slakjes en wat niet meer.

 

Maar DTE zou DTE niet zijn als er buiten het duiken niet ook een boel gezelligheid was.

Op zaterdagavond werden we niet alleen getrakteerd op de heerlijke kookkunsten van Charlotte en Shirley en consorten; ook Peter aka Peer, bracht een verrassingsbezoek aan ons Zeeuwse onderkomen. Niet bij iedereen (meer) bekend, maar al dertig jaar lid van de vereniging. En dat is natuurlijk gevierd met een glas (of twee… of drie….) bubbels!

De jongere garde heeft de zaterdagnacht zelfs nog benut om het uitgaansleven onveilig te maken. En dat terwijl de ochtendduik op zondag nog vóór negen uur stond gepland…

 

 

De meeste oogjes waren dan ook klein, zondag. Maar de herinneringen weer groots. Zoals het hoort. Een perfecte manier om het buitenseizoen officieel af te sluiten.