Specialisatie Onderwater Biologie tijdens binnenweekend Bruinisse

“En,  nog wat moois gezien?” Het is misschien wel de meest gestelde vraag als je het water weer uitkomt na een duik. En ja, natuurlijk heb je allerlei moois gezien (als het even meezit tenminste), maar wát dan precies?

Tijdens het binnenweekend in Bruinisse is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de specialisatie Onderwater Biologie. Als je altijd al eens meer hebt willen weten over het onderwaterleven dat je zoal tegenkomt tijdens je duiken, dan is dit een specialty om niet te missen! Of het nu gaat om vissen, kreeften of slakjes, wieren of sponzen: straks heeft de onderwaterwereld geen geheimen meer voor jou!

Twee instructeurs voegen zich bij ons komend binnenweekend, om de specialisatie te geven. Die bestaat uit een aantal duiken en verschillende theorielessen. Het zal dus een goed deel van je duikweekend in beslag nemen als je meedoet, maar het belooft dan ook superleerzaam en superleuk te worden.

Inschrijven voor de specialisatie kan hier, daar vind je ook meer informatie over de kosten en benodigdheden. Let wel, daarmee heb je je niet automatisch ingeschreven voor het duikweekend. Dat doe je namelijk hier.