Save the date: 30 januari is de ALV

Een officiële uitnodiging volgt nog, maar zet deze datum vast in je agenda: op dinsdag 30 januari aanstaande houden we de Algemene Leden Vergadering, ofwel de ALV. Dat doen we net als andere jaren in een vergaderruimte bij het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion.

Moet ik daarbij zijn, hoor ik je denken? JA!

Een ALV heeft de naam een nogal saaie vergadering te zijn, met vooral veel droge kost. Juist daarom is besloten het dit jaar eens wat anders te doen. Hoe dan? Dat merk je alleen als je erbij bent! ? Maar om een tipje van de sluier op te lichten: het wordt leuker, interactiever en dynamischer dan je gewend bent. We gaan bijvoorbeeld gebruik maken van app: Kahoot! Dus download die vast op je mobiel! Dat kan hier als je een Android gebruiker bent, en als je een iPhone hebt kan dat hier. En natuurlijk komen sowieso de belangrijkste ins en outs van de vereniging voorbij, dus interessant wordt het zeker.

Alle leden krijgen nog een uitnodiging per email. Daarbij zitten dan ook een agenda voor de avond en vast wat stukken om van tevoren door te nemen. LET OP: Het wil nog wel eens gebeuren dat mails van onze secretaris bij mensen in de spam-box terecht komt. Om dat te voorkomen, kun je secretaris@duikteameindhoven toevoegen aan je contactpersonen. Dat zou het probleem moeten verhelpen (en check anders voor de zekerheid je spamfolder!).

Maar voor nu: houd dinsdagavond 30 januari vast vrij. Graag tot ziens op de ALV!