Eerste evenementen van 2018 zijn bekend

Terwijl de laatste groep duikers nog in het water lag op het duikweekend bij Klaverweide, is de evenementencommissie alvast weer gestart met het broeden op mooie duikplannetjes voor 2018. En met resultaat!
Nu de dagen steeds korter worden en het water steeds kouder is er geen enkele reden om je duikspullen op te bergen 😉 Op 7 januari is iedereen weer welkom voor de traditionele nieuwjaarsduik op Aquabest. Dat betekent een sprong in het ijskoude water voor de waaghalzen, gevolgd door een warme douche en de nodige warme chocomel. Daarna kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe jaar inluiden tijdens de nieuwjaarsreceptie.
Maar er staat volgend jaar natuurlijk meer op de agenda dan alleen een nieuwjaarsduik. Ook de duikweekenden zijn alweer ingepland. De kalender is bekend en de binnenlocaties zijn alweer gereserveerd voor onze duikweekenden.
Noteer de volgende weekenden vast in je agenda, zodat je ze vrij kunt houden 😉
  • 7 januari – Nieuwjaars receptie
  • 20 t/m 22 april – Eerste binnenweekend in de Stoofpolder
  • 9 t/m 13 mei – Hemelvaartweekend
  • 22 t/m 24 juni – Zwoele Zomer Avond weekend
  • 31 t/m 2 september – BeNeDuLux weekend
  • 2 t/m 4 november – Laatste binnenweekend in Ellemeet

Buiten deze weekenden om proberen we nog extra evenementen te organiseren. Heb je nog leuke tips en wil je graag zelf iets organiseren, laat het vooral weten! Neem dan contact met ons op via ec@duikteameindhoven.nl of spreek een van ons aan in het zwembad, Gat van Waalre of tijdens een van de duikweekenden.

We hopen weer op een fantastisch duikjaar.

De EC