Lustrum van DTE, wie helpt er mee?

Lieve DTE-ers, van harte gefeliciteerd met onze verjaardag!! 🙂

Het was op 19 februari 1979 dat onze fijne duikvereniging het levenslicht zag. Dat betekent dat we vandaag met ons allen 39 kaarsjes mogen uitblazen! Nu is dat praktisch gezien misschien een beetje lastig te regelen, maar neem dit bericht gerust als aanleiding voor een extra koekje bij de koffie, of een taartje voor mijn part 😉

Lustrum

Maar met nu 39 jaren op de teller, is het tijd om alvast nóg een jaar vooruit te kijken: naar 2019. Dat is dan namelijk het jaar dat onze mooie duikvereniging haar 40-jarig bestaan viert. Een lustrum! En dat verdient uiteraard een heel mooi feest.

Een feest dat we graag met al onze leden samen willen vieren. Maar dat moet natuurlijk wel worden bedacht, verzonnen, geregeld en georganiseerd! Heb je zin om mee te denken? En mee te regelen? Onderdeel te worden van de nu al legendarische Lustrum Commissie? En een nu al minstens zo legendarisch lustrumfeest mee op poten te zetten?

Meld je dan snel aan, door een mail te sturen naar secretaris@duikteameindhoven.nl Dan maken we er een fantastisch feest van!!