En we zijn weer buiten!

De eerste clubduik in het nieuwe buitenseizoen was een waar feestje! De 1* in opleiding maakten op een mooie Tweede Paasdag hun eerste buitenduik en een aantal andere DTE’ers sloot aan voor een frisse duik in het Zilvermeer bij Mol.

Fris ja, de watertemperatuur was nog niet vreselijk hoog. Maar het lag er onderwater nog mooi bij, en het was weer ouderwets gezellig. Absoluut de moeite waard!

Carmen en Neda lijken definitief met het duikvirus besmet, dat is mooi nieuws! Kan ook bijna niet anders natuurlijk, een duikje in het buitenwater is nu eenmaal duizend keer leuker dan tegeltjes tellen in het zwembad (en zelfs daar vindt schrijver dezes al niet zo heel veel mis mee 😉)

De horeca bij het Zilvermeer is gesloten, maar een paar thermoskannen koffie en thee en een enorme bak paaseitjes verhoogden de feestvreugde na de duik aanzienlijk. Het is bij één duik gebleven, toen vonden de meesten het wel koud genoeg geweest.

Komende zondagen in april (uitgezonderd het duikweekend, dan zitten we in Zeeland natuurlijk…) duiken we gewoon weer het Zilvermeer in. Als je zin hebt om aan te sluiten, ben je meer dan welkom!