Eerste buitenduiken voor de 1* opleiding staan gepland

Nu het lentezonnetje zich steeds vaker laat zien, slaan de duikkriebels ook weer toe! Maar voordat de 1* in opleiding hun eerste Zeelandduiken gaan maken tijdens het binnenweekend in Bruinisse, gaan we traditioneel natuurlijk eerst duiken bij het Zilvermeer in Mol.

Er zijn drie duikdagen gepland: op 2 april (Tweede Paasdag), 8 april en 15 april. Per dag zijn er een of twee duiken te maken. Er wordt telkens om 10.00 uur verzameld, net voorbij het vulstation/watersportgebouw.

Let wel op: de horeca bij het Zilvermeer is dicht. Duikers die erheen gaan, moeten dus zelf wat eten meenemen voor tussen de middag. Je duikfles vullen kan er wel gewoon, maar reken er wel op dat dat wat tijd kost daar.

Zoals gezegd zijn de duiken bij het Zilvermeer in eerste instantie opleidingsduiken voor de 1* i.o. Maar net als andere jaren zijn alle DTE’ers natuurlijk van harte welkom om aan te sluiten om zelf ook de eerste duiken van het nieuwe seizoen in het logboek te kunnen noteren.

Het volledige buitenwaterprogramma volgt later. Zodra dat bekend is, komt dat uiteraard hier op de website te staan. Hou de site dus in de gaten!