Binnenseizoen zit erop!

Dat was het dan, het binnenseizoen zit erop! Woensdag was de laatste keer dit seizoen dat we gebruik maakten van het zwembad. En dat het de laatste mogelijkheid was om nog even in het zwembadwater te springen, was goed doorgedrongen bij iedereen. Het was beredruk op deze laatste avond!

Natuurlijk was er voor de 1* in opleiding de mogelijkheid om uit te loden, met hulp van hun instructeurs. Maar er waren ook twee proefduikers die kennis kwamen maken met onze club, er werden wat reddingsopstijgingen geoefend en wat fungedoken.

Coopertest

Maar verreweg de meeste lof gaat natuurlijk naar hen die voor de tweede keer dit seizoen zich uit de naad hebben gezwommen bij de coopertest! Wat tof om alle afgelopen woensdagen zoveel enthousiaste conditiezwemmers in het water te zien. Dat is voor ons als conditietrainers ook prettig.

Woensdag was de tweede coopertest en het was leuk om te zien dat ieder die de eerste keer mee heeft gezwommen nu een betere conditie had! Hieronder de resultaten vergeleken met de eerste coopertest en daaronder per 3 minuten.

We hopen dat we dit in volgend binnenwaterseizoen ook weer zo kunnen oppakken.

Buitenwater

Maarrrrrr…. nu gaan we eerst lekker het buitenwater weer in! Te beginnen aanstaande maandag, op Tweede Paasdag, bij het Zilvermeer in Mol. Ook de twee zondagen daarop zullen we bij het Zilvermeer te vinden zijn.

Het is de bedoeling om in mei, als nog iets langer licht is, de woensdagavonden weer koppie onder te gaan.